Nya år Nya möjligheter


Året 2017 har gett oss mera erfarenheter och nya färdigheter som kan hjälpa oss att mera uppskatta vår tid och vad vi gör med denna.  Så vi hoppas att ni har möjligheten att se det reflekteras i vårt arbete. Nytt format på sidan som gör det enklare att navigera och hitta produkterna. Snyggare bilder så att man bättre kan se plaggen och olika prylar hitt och ditt.

Det här året börjar med spännande nyheter och nya upplevelser, vi har fått en ny kollektion from Mar de Rosas som heter Esencia Caribena: Det är kollektion som skapar känslor av naturlighet, sensualitet, glädje och en mersmak för Kariben. Det är verkligen en kollektion där varje plagg förtjänar att upplevas.


Här har jag samlat några bilder från några olika samarbetspartner/kunder som har använt våra produkter och varit mycket nöjda med dessa.


  • Nathalie Gränglid

Hon har provat våra fantastiska underkläder och har skrivit en recension på http://nouw.com/nathaliegranglid/nya-underklader-32503194 där hon beskriver sin upplevelse av bh:n Sea och trosan Cristal Den är faktisk värd att läsa :)  Här hittar ni hennes sociala medier:

Instagram: Nathalie.grang

Facebook: Nathalie granglid

Snapchat: N.granglid

Bilder Av Nathalie Gränglid


  • Murier Quezada 

Är ägaren av http://www.neverlandpoledance.com i Spanien eller om är man intresserad av Pole Dance, Ballet, Samtida dans med mera.

Köpte vår underbara Mar de Selva, den finns tyvärr inte att få tag på längre då den var extremt fin.

Bilder av Murier Quezada  • Agnes Fryklind

Sponsrades med Mar de Imperio, Det är en bikini full med kärlek i varje detalj. Dess handgjorda virkade rygg är verkligen fantastisk, det ger en annan dimension till plagget. Den kan du hitta i vårt sortiment  https://qumbia.se/hem/mar-de-imperio

Bilder av Agnes Fryklind  • Karolina Zielinska

Köpte den unika svarta bikinin Mar de Timón, med handgjorda detaljer av underbara röda pärlor  på båda delarna som ger plagget den betecknande Mar de Rosas touchen.  Den kan du hitta i vårt sortiment https://qumbia.se/hem/mar-de-timon

Bilder av Karolina Zielinska

Av Diana G