Vad händer när du handlar hos oss på qumbia.se?

För oss är din säkerhet jätteviktig, det är därför vi vill att du känner dig tryggt när du handlar hos oss.
Vi har hittat de säkraste betalningssystemen och erbjuder er möjligheten att välja vilket betalningssätt som passar just dig. Vi vill att det är enkelt att göra din order så gå igenom våra produkter, bli förälskad i en produkt, välj den storlek som är perfekt för dig och klicka på knappen ”Lägg i korgen”. Dina varor väntar nu på dig att slutföra din beställning genom att klicka på knappen ”till kassan”. Hos oss kan du betala ditt köp med faktura eller kort, du kan enkelt välja Paypal Express checkout, Apple Pay, klarna checkout eller betala direkt med kort.  Så snälla fyll in dina uppgifter så vi kan börja den roligaste delen i processen, att förbereda din order och skicka till dig dina fina och unika varor.

Alla produkter du ser i butiken finns i vårt lager, så därför kan vi garantera att du får artikeln så fort som möjligt.
Du får alla de bekräftelser du behöver för att vara informerad om din artikel hanteras eller är sänd. Sedan får du en avisering att paketet finns att hämta ut på ditt närmaste ombud om posten inte hade möjlighet att lämna den personligen till dig, så lämna gärna ditt mobilnummer för att få avisering via SMS.

Vi är glada att ha dig som kund! Vi säger tack för att du valt oss och välkomna till vår vackra och färgglada värld qumbia.se!

 

Hur betalar du dina varor?

Vi har fyra olika sätt att betala ditt köp, alla säkra så välj det som passar just dig.

Klarna:

Betala direkt: Du kan alltid betala direkt i checkouten utan kortnummer, lösenord och problem. Bara registrera dina uppgifter hos klarna.

Betala sen: Få dina varor först, betala senare. Du har möjlighet med Klarna att få din beställning först och kan bestämma om du vill behålla den eller inte innan du betalar.

Dela upp: Du kan lätt dela upp ditt köp hos oss, du har möjlighet att delbetala din order med ett minimum belopp av 50 sek/mån.

Betalningsvillkor 14 dagar.

Vid Klarna Konto sker en kreditupplysning samt folkbokföringskontroll av ditt personnummer. Detta för att vi skall vara säkra på att du är den personen du utsäger är och för att kontrollera att beställaren är minst 18 år vid beställning mot faktura. Vi rekommenderar att noga ange rätt e-post adress.

För frågor gällande klarnas villkor vänligen kontakta Klarna. Måndag till söndag. Telefonnummer 08-120120 10 eller via formuläret i länken: https://www.klarna.com/se/mejla-kundservice/

PAYPAL:

Med detta betalningssätt kan du lätt betala med ditt PayPal konto eller VISA, Mastercard och American Express, vi garanterar en säker och snabb betalning. Dina uppgifter gällande ditt kontokort sparas ALDRIG av Qumbia.se! All information skickas krypterad via säkrad server(HTTPS).

Apple Pay: är väldigt lätt att använda och fungerar med de Apple-enheter som du alltid har med dig. Du kan göra inköp säkert i butiker, appar och webbplatser. Det är ännu bekvämare än att använda ett kort. Och säkrare.

STRIPE:

Bäst för våra utländska kunder, smidigt och enkelt betalningssätt där du kan också du betala med VISA, Mastercard och American Express, vi garanterar en säker och snabb betalning. Dina uppgifter gällande ditt kontokort sparas ALDRIG av Qumbia.se! 

Hur skickar vi dina varor?

Fraktfritt (2-4 dagar leveranstid) Allt skickas som rekommenderade brev.

Frakt motsvarande postens avgifter tillkommer alltid vid leverans utanför Sverige oavsett ordervärde. Vi levererar till hela Europa 

Vem transporterar dina varor?  Qumbia.se skickar alla sina paket med Postnord eller DHL.

Vill du veta mer gå till vårt köpvillkor

Företagsinformation

Mar de Rosas® swimwear distribueras av Q-mbia Import i Sverige.
Momsregistreringsnummer: SE791211530501
Adress: Nordviken 215, 770 70 Långhyttan
Kundtjänst: webshop@qumbia.se (vi svarar normalt inom 24 timmar)


 Liten summering

  • Fri frakt inom Sverige.
  • Normal leveranstid 2-4 arbetsdagar.
  • Öppet köp 14 dagar.
  • Högsta kvalitet och handgjorda produkter.
  • Säkra betalningsmetoder (Klarna, Paypal, Stripe).
  • Vi finns här för att hjälpa, så skriv gärna till oss: webshop@qumbia.se.